/ Karkasinių pastatų statyba.
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

Dirbame visoje Lietuvoje

Randamės Klaipėdoje, bet dirbame visoje Lietuvoje.

Siųsti užklausą

Užpildykite formą ir mes su Jumis susisieksime.

* Please Fill Required Fields *
img

Susisiekime

+370 625 83789

Darbo valandos

I - V 9:00 - 18:00 VI - VII nedirbame

    • svg
    • svg
    • svg
    • svg

    Dirbame visoje Lietuvoje

    Randamės Klaipėdoje, bet dirbame visoje Lietuvoje.

    Siųsti užklausą

    Užpildykite formą ir mes su Jumis susisieksime.

    * Please Fill Required Fields *
    img

    Susisiekime

    +370 625 83789

    Darbo valandos

    I - V 9:00 - 18:00 VI - VII nedirbame

    Namo renovacija ir rekonstrukcija

    Namo renovacija – geresnėms gyvenimo sąlygoms!

    Namo renovacija yra tai, kas iš esmės pakeičia gyvenimo sąlygas ir gyvenimo kokybę. Kas pasikeičia? Labai daug kas, nes atlikta namo renovacija leidžia mėgautis šiltesniais, patogesniais, gražesniais ir saugesniais namais.

    Šiuo metu ir jums yra reikalinga nuosavo namo rekonstrukcija? Dabartinė namo būklė nebetenkina? Metas pokyčiams? Tuomet nedelskite ir imkitės įgyvendinti šiuos pokyčius su Vyteka.lt. Būkite tikri, mūsų atlikta namo renovacija – kelias į geresnes ir kokybiškesnes gyvenimo sąlygas!

    Namo rekonstrukcija: ką renovuojame?

    Namo rekonstrukcija yra reikalinga visiems nuosaviems namams, kurie jau daugelį metų nebuvo atnaujinti. O taip yra todėl, kad bėgant metams nuosavas namas nebeteikia tokio komforto, kokį teikė anksčiau – sienose gali atsirasti plyšių, stogas praranda savo funkcionalumą ir atsiranda kitos bėdos. Tokiu atveju geriausia išeitis yra namo rekonstrukcija, kuri leidžia vėl džiaugtis šiltais bei patogiais namais.

    Karkasinio namo renovacija. Seniau pastatytiems karkasiniams namas taip pat yra reikalinga rekonstrukcija. Praėjus ilgesniam laikui nuo karkasinio namo pastatymo gali atsirasti įvairiausių pakitimų – galbūt namuose darosi šalčiau nei įprastai, o gal nusidėvėjo stogas. Svarbiausia, kad visas šias ir kitas bėdas galima sutvarkyti profesionaliai bei kokybiškai atlikus karkasinio namo renovaciją.

    Namo renovacijos kaina: ar apsimoka?

    Namo renovacijos kaina daug kam kelia nemažai klausimų: Ar apsimoka? Ar tikrai verta? Galime atsakyti, kad nuosavo namo renovacija tikrai apsimoka atlikti jei namas nėra visiškai kritinės būklės. Be to, reikėtų pastebėti, kad renovuoti nuosavą namą tiesiog būtina jei jis yra statytas prieš kelis dešimtmečius. Atrenovavus senai statytą namą jis savo teikiamu komfortu, jaukumu ir estetiška išvaizda tikrai nenusileis naujos statybos namams.

    Mes visuomet esame pasirengę atrasti jums palankiausius sprendimus ir padėti atnaujinti jūsų namus.

    Nuosavo namo renovacija: įgyvendinkime pokyčius kartu!

    Patarsime ir padėsime apsispręsti. Nuosavo namo renovacija yra tas darbas, kuris priklauso nuo namo būklės. Todėl mes pasirenge ne tik atlikti reikiamus nuosavo namo renovacijos darbus, bet ir patarti, ką reikėtų renovuoti, kodėl tai reikėtų padaryti ir kokią naudą iš to gausite.

    Kitos paslaugos

    Į viršų